Fairy Fantasy Forum

Sinds vorig jaar ben ik ook lid van het Fairy-Fantasy-Forum een heerlijke groep mensen die net als ik heel creatief bezig zijn met hun fantasie!

Het leuke van deze groep is dat er zowel door de wol geverfde poppenmaaksters bij zijn alsook de beginner zoals ik.... Gezamelijk mailen we heel wat af per dag en allerlei leuke foto's van werkjes komen dagelijks voorbij maar er is ook ruimte voor persoonlijke dingen te delen als je dat zelf wilt! Het is een hechte groep met een lage drempel ! ! !

We organiseren van alles samen zoals een forumdag 1x per jaar, waarbij de meeste leden aanwezig zijn en het is de ideale plek om elkaar nog beter te leren kennen! Op die dag wordt er ook meestal een ruilbeurs gehouden waarbij je dus spulletjes die je niet meer gebruikt ruilen voor bv andere materialen! Het is een super gezellige dag en ook dit jaar kijk ik er weer erg naar uit!

Ook staan er vele leden van ons forum regelmatig op beurzen! ! Zo ook weer dit jaar in Ahoy te Rotterdam waar in November de grootste poppen en berenbeurs van Europa zal zijn! Dit jaar gaan wij als forum extra veel aandacht besteden aan het fantasie gebeuren en wel in de vorm van onze eigen fantasie straatje! !

De plannen zijn volop in de maak en onze eerste brainstorm hier over hebben we inmiddels al achter de rug! ! Zelf zal ik beide dagen aanwezig zijn bij de challengetafel. Ieder jaar roepen we een challenge uit onder de leden van ons forum (meedoen is niet verplicht maar wel heeeeel erg leuk! !) om buiten ons bootje te stappen en iets te creëeren waar je normaal niet zo snel aan zou beginnen.

Vorig jaar waren dat de 4 elementen (aarde, lucht, water en vuur) en dit jaar hebben we met zn allen gekozen voor een mid winter parade. Twee weken voor Ahoy worden de foto's verzameld en tijdens de beurs worden alle werken op de challengetafel aan iedereen getoond. Sommige zijn dan ook te koop. We denken erover om dan ook een verkiezing te houden voor het mooiste challenge stuk.... Meer info volgt nog! ! ! !

Maak je zelf ook fantasie poppen en of elfjes? ? ? Wordt dan lid van ons forum en meld je aan bij: Hanniesarris@planet.nl